over ons

Een echte sportspeciaalzaak voor zowel de recreant als de topsporter. We zijn gegroeid vanuit een algemene sportwinkel maar door de interesse en de hobby's zijn we verder gegroeid tot de winkel voor de tennisser en de volleyballer.

Tennis

Bij gisport slaan we de bal niet mis. Ons hele leven spelen we tennis en weten we waar zowel de recreant als de topspeler mee bezig is en van houdt.
Je vindt bij ons alle materiaal, van rackets, snaren en ballen, tot kleding en schoenen.

Wat meer kracht nodig of juist voornamelijk precisie, we zullen je juist adviseren vanuit onze kennis en ervaring en indien nodig customizen we je racket tot een uniek exemplaar.
Onze bespanservice tracht te werken zodat je binnen 24 uur weer aan de slag bent.

Volley

Gisport bestaat voor en door een volleyballer. We hebben in elke reeks in België gespeeld dus volleybal heeft geen geheimen voor ons. Je vindt bij ons volleybalschoenen, knielappen, ballen en ploeguitrusting. De bedrukking verzorgen wij zorgvuldig. De twee echte merken voor volleybalkleding zijn bij ons te krijgen, zijnde ERREA en ERIMA.
Gisport, het mekka voor de volleyballer.

Workout

Workout is voor ons een belangrijke derde pijler want ben je nu tennisser of volleyballer...rugbyspeler of wil je een actieve levensstijl... een gezonde geest vind je in een gezond lichaam.
Je lichaam trainen, onderhouden en verzorgen is essentieel voor iedereen. De juiste loopschoenen voor een optimale ondersteuning, functionele hartslagmeters voor het nauwkeurig analyseren van de conditie. kwalitatieve voeding aangepast aan je prestaties.
Aan de hand van onze opleidingen analyseren we je en zullen we je deskundig adviseren, want niets zo fijn dan zonder blessures te kunnen sporten.